Food
Första spenatsoppan utav mig blev god. Enligt mig. Tobias tyckte inte den var god men det är väl för han föredrar att käka pizza och sånt. Jag tycker den blev bra iallafall som sagt. Och jag blev mätt.

• 400g hackad fryst spenat (Jag räknade inte mina g utan tog så mycket jag kände för)
• 1 st grönsaks buljong tärning
• 3 dl vispgrädde
• 2 st äggulor + 1 dl vispgrädde
• 6 st kokta ägg.
Detta recept är för 4 personer, men det beror ju på helt hur mycket man äter. Jag skulle ana att det jag gjorde räcker åtminstånde till 5-6 st.
Jag började med att koka ägg. 10 minuter tycker jag är en lagom tid. Sen började jag bryna min halv upptinade spenat i en kastrull. Sen slängde jag faktiskt i en hel liten gullök för att få lite mer smak. Det fick steka en stund, sen slängde jag på vatten och lät det koka i 5 minuter.
Sen hälde jag på mina 3 dl vispgrädde och lite extra vatten. Lät det värmas upp sedan tog jag bort kastrullen från plattan och vispade ihop 1 dl grädde och 2 st äggulor och sen ner i soppan.
Hoppas ni har fått tips på en god lunch som faktiskt mättar i och med vispgrädden.
Detta är ett LCHF recept.
• 1 st grönsaks buljong tärning
• 3 dl vispgrädde
• 2 st äggulor + 1 dl vispgrädde
• 6 st kokta ägg.
Detta recept är för 4 personer, men det beror ju på helt hur mycket man äter. Jag skulle ana att det jag gjorde räcker åtminstånde till 5-6 st.
Jag började med att koka ägg. 10 minuter tycker jag är en lagom tid. Sen började jag bryna min halv upptinade spenat i en kastrull. Sen slängde jag faktiskt i en hel liten gullök för att få lite mer smak. Det fick steka en stund, sen slängde jag på vatten och lät det koka i 5 minuter.
Sen hälde jag på mina 3 dl vispgrädde och lite extra vatten. Lät det värmas upp sedan tog jag bort kastrullen från plattan och vispade ihop 1 dl grädde och 2 st äggulor och sen ner i soppan.
Hoppas ni har fått tips på en god lunch som faktiskt mättar i och med vispgrädden.
Detta är ett LCHF recept.